onsdag 10 november 2010

Snö

Det är snökaos. På riktigt! Fast egentligen inte om man jämför med igår. Eller förra vintern. Men det är i alla fall snökaos! 


Nu har anatomin börjat. Det är tuffa dagar med föreläsningar på förmiddagen och dissektion på eftermiddagen. Men det är väldigt roligt! Och intressant. Fascineras av allt och glömmer bort "det äckliga". Vänjer sig vid lukten. Accepterar nya normer. 


Igår fick jag tentaresultatet på statistiken. Fick fyra, helt ok! :) Nu är det mikrobiologin på tur. Väntar med spänning. Hoppas att jag klarat den! Sedan är det bara anatomitentan kvar! Nästa fredag är den. Sluttentan är inte förrän i februari, så efter fredag är det "lugnt" i några veckor. Skall bli skönt att slippa tentastressen för ett tag. Men måste fortsätta hålla disciplinen! Blir en del att läsa trots avsaknaden av tenta. 


I morgon skall jag och tjejerna på tjejkväll på stan. Först är det skolan som vanligt och sen ska jag hem och städa! Skall inte ses förrän kvart i sju utanför H&M. Blir spännande. Och roligt :) På lördag är det klubb på VG och lördag korridorsfest här hemma. Kanske drar en sväng till V-dala också. Har man KK-kort så har man! Skulle tydligen vara liveband där då. Parken eller nåt..? Tror de hette så. Annars blir det en lugn helg! Tänkte vinterpynta balkongen med granris och ljus också. På lördag morgon var ett förslag. Innan alla andra vaknat.. Får se vad det blir av det! Hade vart kul om vi kunde göra något i alla fall. Innan alla andra dyker upp på kvällen. 


Nu skall jag sova! Börjar inte förrän tio i morgon. Men orka vara däckad när man vaknar! Bättre att sova länge. När man kan :)


Puss och kram!
Antonia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar