fredag 8 april 2011

Fredag!

Äntligen fredag och nästan sol ute! Våren kommer mer för var dag och igår åt jag och Jossan årets första jordgubbar! Var såklart inte svenska, men man fick känslan av sommar ändå! Hade en effektiv pluggdag med en liten uthyrning på VG som avslut.


Idag har vi haft den omtalade "rosa lådan". Mycket spännande vill jag lova! Tre frivilliga fick krypa ner i en rosa frigolitlåda, en i taget och sedan ligga där i 5 minuter medan vi mätte temperaturhöjningen. Mutan var en gratis lunch så Jossan nappade såklart direkt. Det visade sig att den där gratis lunchen var välbehövlig då hon enligt våra uträkningar behövde 4000 kalorier per dag, bara för att hålla kroppsvikten! Kanske skall ta det med en nypa salt, eller två.. men roligt var det!

Nu skall jag strax till F&S, har bara varit hemma och käkat lite. Blir ett kort, men stenhårt pass idag med finalen på Strangers in the Night på bästa VG. Kommer bli AWESOME!


Njut av dagen och lev ditt liv, precis som du vill!

1 kommentar:

  1. Klart jag gjorde, gratis är gott! ;) Det där med kaloriintaget var ju kanske lite weird men vad bra det vore om det stämde...

    SvaraRadera